בסימן חמוץ • פלפלים, ירקות שורש וצימיצורי הכי טוב שטעמתן

מירי זורגר No Comments on בסימן חמוץ • פלפלים, ירקות שורש וצימיצורי הכי טוב שטעמתן

מירי זורגר ממשיכה עם המתכונים המוחמצים הכי טעימים • והפעם: סלט צימיצורי, ירקות שורש בתחמיץ ופלפלים מוחמצים • ספרנה לנו איך יצא ושלחו תמונות • לא תפסידו

מטבח • אילוסטרציה צילום: נתי שוחט, פלאש 90
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

פלפלים  מוחמצים

מצרכים

3 גמבה חתוכה ל4

3 פלפל כתום חתוך ל 4

3 פלפל ירוק בהיר חתוך ל 4

2 כוסות חומץ

1 כפית פלפל שחור גרס טרי

1 ראש שום

4 עלי דפנה

5-6 גרגירי פלפל אנגלי

1 כפית גרגירי חרדל

14 כפיות סוכר

1 כפית מלח

4 כוסות מים

אופן ההכנה

בסיר הניחי את כל המצרכים מלבד הפלפלים והביאי לרתיחה

טעמי ותקני תיבול

כשרתך כבי את האש והעבירי את הפלפלים אל הסיר . כסי והניחי להתקרר

אכסני בכלי פלסטיק או צנצנת זכוכית במקרר

 

ירקות שורש בתחמיץ

מצרכים

4 גזרים חתוכים לגוליאן

1 ראש סלרי חתוך לגוליאן

1 לפת חתוך לזוליאן

2 קולרבי חתוכים לזוליאן

לתחמיץ

1 כוס חומץ

1 1/2  כוסות מים

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

7 כפיות סוכר

להגשה שומשומים בצבעים

אופן ההכנה

את הירקות שמים בקערה

את מצרכי הרוטב מערבבים היטב בשייקר

שופכים את הרוטב מעל הירקות מערבבים ומניחים לשעה לפני ההגשה

מגישים עם שומשומים

 

סלט צימיצורי

מצרכים

לסלט

4 כפות קוביות קטנות של פלפל אדום

4 כפות קוביות קטנות פלפל כתום

4 כפות קוביות פלפל ירוק בהיר

4 כפות פטרוזליה

2 שיני שום

1 מלפפון בחומץ

3 כפות גמבה מוחמצת

מלח פלפל שחור גרוס טרי

1 כף סוכר

מיץ מ 2 לימונים

להגשה

1/2 כוס רוטב איולי

6 פרוסות סלמון מעושן

לקישוט עלי מקרו חרדל ומעט שומשום שחור

אופן ההכנה

את הפטרוזיליה והשום עם המלפפון חמוץ והגמבה המוחמצת יש לשים בקערת המאסטר סלייסר ולעבד למסה קצוצה קטן

להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המצרכים לתבל ולהניח לשעה לספיגת טעמים

לסנן לפני ההגשה

להגשה

בקערה שקופה מניחים סלט  ומעל  מזלפים מעט רוטב  איולי ומעל מסדרים את הסלמון על שיפוד

מקשטים ומגישים

 



0 תגובות